Coming soon:
The Fountain Academy

Deze nieuwe tijd vraagt om eigenheid en authenticiteit. Om jezelf kennen en omarmen. Om echt aanwezig zijn. The Fountain Academy biedt prikkelende transformatieprogramma’s die mensen (weer) laten vertrouwen op wie ze werkelijk zijn om vanuit autonomie en verbinding te kunnen samenwerken. Buiten de gebaande paden gaan, staat daarbij centraal.

Leiderschapsfrequentielessen

Pas als jij aan de kant gaat, kun je het leven zoals dat voor jou bedoeld is simpelweg laten gebeuren. Pas als jij het concept leiderschap, zoals jouw mind dat heeft bedacht en jouw omgeving dat weerspiegelt, helemaal loslaat, kan de ware leider in jou opstaan. Dat is de kern van de lessen die ik met vallen, opstaan en diepgaand innerlijk werk mocht leren. En die ik nu wil doorgeven aan iedereen die worstelt met het thema leiderschap, in welke vorm dan ook. Zodat we onze relatie met …
Lees verder

De magische energie van Mallorca

Jezelf zijn loont altijd, ook als jouw omgeving in eerste instantie iets anders lijkt te spiegelen. Want die spiegel, dat ben je zelf. Het zijn jouw angsten die weerspiegeld worden. Als je in staat bent om die in de ogen te kijken en te omarmen, verandert er iets in jou wat ook weer jouw omgeving verandert.
Lees verder

Waar The Fountain Academy voor staat

The Fountain Academy wil de in de onderstroom reeds aanwezige kanteling van ‘IK’ naar ‘WIJ’ kracht bij zetten door als co-creatief platform de handen ineen te slaan en een inspirator en katalysator te zijn voor de bewustzijnsverschuiving die er aan ten grondslag ligt.
Lees verder

Over transformatie en practice what you preach

Zonder mijn heldervoelendheid kan mijn diepgewortelde passie voor mensen en de manier waarop zij samenwerken niet voldoende meanderen. En ontneem ik mezelf mijn grootste kracht. Daarom is het tijd om uit de schaduw te stappen. Here I am!
Lees verder

Alone we can do so little. Together we can do so much.

Waar The Fountain Academy voor staat


De IK-samenleving begint steeds meer te piepen en te kraken. Het brengt ons geen voldoening meer. We zijn de weg kwijt en missen de verbinding. Verbinding met anderen. Verbinding met onszelf. Verbinding met de natuur en al haar pracht en praal. Er is in de Westerse wereld zoveel ogenschijnlijke rijkdom, maar toch ook zoveel ontevredenheid.

We vullen onze ‘gaten’ met zaken van buiten. Lijken te zijn vergeten dat de sleutel alleen binnenin te vinden is. Dat daar onze potentie zit. Dat daar de bron ligt van alles waar we naar verlangen.

In de onderstroom is het tij al aan het keren. We zijn op weg naar een tijdperk waarin we onze challenges in de ogen gaan kijken, de verbinding met onszelf gaan herstellen en de kracht die daardoor vrij komt gaan inzetten om bij te dragen aan een groter geheel. De nieuwe vorm van meer vanuit autonomie en verbinding leven en samenwerken die hierdoor ontstaat, zal ongekend veel liefde, geluk, veiligheid en welzijn met zich mee gaan brengen. Een prachtige stip aan de horizon, maar er moet nog heel wat gebeuren voordat het zover is.

The Fountain Academy wil deze kanteling van ‘IK’ naar ‘WIJ’ kracht bij zetten door als co-creatief platform de handen ineen te slaan en een inspirator en katalysator te zijn voor de bewustzijnsverschuiving die er aan ten grondslag ligt. Voor mensen, voor organisaties en voor de samenleving als geheel. Het een kan immers niet zonder het ander: alles is verbonden.

Scroll naar top