BlockChi Company

Met welk vraagstuk jij ook worstelt als ondernemer, bestuurder of manager zonder een eerlijke analyse van waar je staat, is het onmogelijk te bepalen welke weg je moet gaan. 

De juiste koers in roerige tijden

Hoe zet je de juiste stappen?

De wereld lijkt in brand te staan en de uitdagingen voor organisaties zijn legio. Meer focus. Minder ‘brandjes blussen’. Een meer digitale propositie. Eenvoudiger voldoen aan wetgeving en normeringen. Meer duurzaamheid. Meer wendbaarheid. Meer draagvlak voor verandering op de werkvloer. Of überhaupt het hoofd boven water houden. Met welk vraagstuk jij ook worstelt als ondernemer, bestuurder of manager zonder een eerlijke analyse van waar je staat, is het onmogelijk te bepalen welke weg je moet gaan. 

Via een kick start analyse help ik jou met een verhelderende diagnose van wat anders en beter kan. En bied ik je een praktisch veranderplan.
Als Accountability Coach confronteer en motiveer ik jou vervolgens om uitstelgedrag te bestrijden en de juiste stappen vooruit te blijven zetten.

Het is mijn visie dat organisaties terug mogen bewegen naar de kern, om hun authenticiteit te (her)ontdekken en zich van daaruit organisch verder te ontwikkelen in nauwe verbinding met het maatschappelijk belang.

Door vooral te kijken naar de sterktes en authenticiteit van jou als ondernemer, bestuurder of manager en van de organisatie of afdeling als geheel, zal dit plan voelen als een maatpak. Om het plan met de juiste focus uit te voeren, ben ik flexibel inzetbaar als accountability coach passend bij jouw behoeften en budget.

Boek een kick start analyse

Ben jij toe aan de volgende stap en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Maak dan een afspraak voor een kick start analyse. Samen kijken we met een nieuwe frisse blik naar jouw onderneming, de propositie, de stakeholders, de processen en de financials. Met grote betrokkenheid maar ook met voldoende emotionele afstand. Door mijn brede expertise en ruime praktijkervaring dring ik snel door tot de kern en breng ik wat nog onbewust is naar de oppervlakte.

De verzamelde informatie wordt vervolgens door mij vertaald naar een praktisch adviesverslag in twee varianten:
Je doet het zelf
Jij pakt de uitvoering zelf op. Je bent niet voor niets ondernemer, bestuurder of manager. En als je toch ergens vastloopt ben ik er voor je.
Ik begeleid je als Accountability
CoachIk help je met de juiste stappen vooruit door periodiek met jou te evalueren en bij te sturen. Jij blijft verantwoordelijk voor het resultaat, ik fungeer als ‘confrontator’ en ‘motivator’.
De kick start analyse kost €1.150,- en verplicht je tot niets. Ik ben tot geheimhouding verplicht van alles dat jij mij toevertrouwd.

Scroll naar top