De 1-daagse Leiderschapsfrequentie Retraite

Leer vertrouwen op jouw unieke leiderschapsfrequentie om met positieve energie en in verbinding te kunnen handelen.

Ontdek jouw unieke leiderschapsfrequentie

Welke relatie heb jij met leiderschap?

Leidinggeven is een complex spel tussen mensen, strategie en uitvoering. Ooit maakte men mensen wijs dat leidinggevenden een soort van gevaarlijke roofdieren moesten zijn. Regeren op basis van controle en angst!

Die tijd is allang voor bij. Je hoeft echt geen leeuw of tijger te zijn om (groepen) mensen in beweging te zetten en houden, integendeel. Deze nieuwe tijd vraagt om eigenheid en authenticiteit. Om jezelf kennen en omarmen. Om verbinden en aanwezig zijn.

Van energieslurpend lastig naar moeiteloos krachtig

Als ondernemer, directeur, (project)manager, teamleider, coördinator, docent of in een andere ‘(aan)sturende’ rol heb je een enorme voorbeeldfunctie. Alles dat jij doet (of niet doet), zie je uitvergroot terug in de organisatie, het team of de groep. Als jij je (nog) niet bewust bent van de mechanismen die jouw eigen gedrag beïnvloeden, kan leiderschap als een enorme last op jouw schouders drukken.

Herken jij jezelf in onbewuste gedachten en overtuigingen als ‘Ik doe het niet goed genoeg’, ‘Ik mag niet zwak of kwetsbaar zijn’ en/of ‘Ik word afgewezen’. Snap je niet waarom jouw goede intenties niet altijd uit de verf komen? Staat leiderschap synoniem voor lastig en ontbreekt het plezier?

Gun jezelf een vrijer leven met minder moeite en meer flow. Ontdek hoe je jouw relatie met leiderschap kunt bevrijden van patronen die niet (meer) dienen en vanuit jouw unieke leiderschapsfrequentie kunt gaan handelen. Of je nu 25, 40 of 55 bent, het is altijd het juiste moment!

Ontdek wat de 1-daagse Leiderschapsfrequentie Retraite voor jou kan betekenen

Spreekt dit je aan en wil je jouw leiderschap een nieuwe positieve wending geven? Dan is de 1-daagse Leiderschapsfrequentie Retraite die op 2 november in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch wordt georganiseerd misschien iets voor jou. Vraag een gratis intake aan, dan kijken we samen of het klikt.

Scroll naar top