Leiderschapsfrequentielessen

Leiderschap staat zo’n beetje op mijn voorhoofd geschreven. En lange tijd dacht ik dat een leider vooral stoer en sterk moest zijn. Geen kwetsbaarheid mocht tonen. Speelde ik de leiderschapsrol zoals ik dacht dat deze van mij verwacht werd. En verwijderde ik mezelf van wie ik werkelijk ben.

Buiten de gebaande paden

Een vrouw met een duidelijke visie en sterke wil. Die als ze ergens voor gaat tonnen energie heeft en enorm veel doorzettingsvermogen. Die altijd in mogelijkheden en kansen denkt, liefst buiten de gebaande paden, daar waar het spannend is of schuurt. Maar ook een meisje met een groot gevoelig hart dat af en toe moet bijtanken in de stilte om alle prikkels een plekje te geven. Iemand die het energieveld van mensen, ruimtes en systemen ervaart zonder daar moeite voor te hoeven doen. En lange tijd dacht dat ze daarom de hele wereld moest helpen. Daarvoor veel te hard haar best deed, beweging bij anderen letterlijk ‘forceerde’ en ondertussen zichzelf vergat.

Leven in plaats van overleven

Er waren harde lessen voor nodig om mijn ogen te openen en thuis te komen bij wie ik werkelijk ben. Mijn moeder veel te jong zien wegzakken in Alzheimer en de emoties die dit veroorzaakte wegstoppen door 80 uur per week te werken. Drie ongelukken in korte tijd waaraan ik wonder boven wonder alleen een zwakke enkel overhield die mij letterlijk dwong om stil te staan. Een zakelijke relatie die bijna verzandde in een juridisch conflict waarvan ik nu kan zien dat het nodig was om mijn ego te breken. Twee ‘gespiegelde’ relatiebreuken die mij lieten zien waar en waarom ik nog niet voldoende van mezelf kan houden. Ontelbare verhuizingen die de continue onrust en het eeuwige zoeken symboliseren.

Me nooit ergens thuis voelen, me altijd willen bewijzen, zo (over)leefde ik mijn leven. Nog niet wetend dat het wel de bedoeling is om mijn stem en visie te laten horen, maar dat dit niet vanuit de mind gecontroleerd of geforceerd kan worden gedaan. Omdat het dan niet authentiek is en de boodschap daardoor niet echt kan worden gehoord. En me ook nog niet beseffend dat het alleen maar nodig was mijn juiste frequentie te vinden en me hieraan over te geven, zodat de juiste boodschap op het juiste moment moeiteloos ontstaat.

Ontdek jouw unieke leiderschapsfrequentie

Pas als jij aan de kant gaat, kun je het leven zoals dat voor jou bedoeld is simpelweg laten gebeuren. Pas als jij het concept leiderschap, zoals jouw mind dat heeft bedacht en jouw omgeving dat weerspiegelt, helemaal loslaat, kan de ware leider in jou opstaan. Dat is de kern van de lessen die ik met vallen, opstaan en diepgaand innerlijk werk mocht leren.

Nu ik de sleutels in handen heb, zie ik in dat het eigenlijk heel eenvoudig is. En wil ik niets liever dan deze lessen doorgeven aan iedereen die worstelt met het thema leiderschap, in welke vorm dan ook. Daarom werk ik op dit moment aan een heel bijzonder leiderschapsprogramma, tevens het eerste programma van The Fountain Academy.

Van energieslurpend lastig naar moeiteloos krachtig

Ben jij ondernemer, directeur, (project)manager, teamleider, coördinator, docent of heb je een andere ‘(aan)sturende’ rol? Herken jij jezelf in onbewuste gedachten en overtuigingen als ‘Ik doe het niet goed genoeg’, ‘Ik mag niet zwak of kwetsbaar zijn’ en/of ‘Ik word afgewezen’. Snap je niet waarom jouw goede intenties niet altijd uit de verf komen? Staat leiderschap synoniem voor lastig en ontbreekt het plezier?

Gun jezelf een vrijer leven met minder moeite en meer flow. Ontdek hoe je vanuit jouw unieke leiderschapsfrequentie kunt gaan handelen. Of je nu 25, 40 of 55 bent, het is altijd het juiste moment!

Kom alvast voorproeven op de 1-daagse Leiderschapsfrequentie Retraite

Spreekt dit je aan en wil je jouw leiderschap een nieuwe positieve wending geven? Dan kun je binnenkort alvast komen voorproeven op de 1-daagse Leiderschapsfrequentie Retraite. Meer info volgt snel!

Scroll naar top