BlockChi Me

In een samenleving waarin we bijna nooit meer ‘uit’ staan, komt bij vrijwel iedereen vroeg of laat de vraag ‘hoe nu verder’?

Meer balans, plezier en zingeving

Hoe kun je echt jezelf worden?

In een samenleving waarin we bijna nooit meer ‘uit’ staan, komt bij vrijwel iedereen vroeg of laat de vraag ‘hoe nu verder’? Vaak gaat dat schoksgewijs door een scheiding, burn-out, ongeluk of een andere heftige gebeurtenis, zoals bijv. de actuele corona-situatie die op collectief niveau huishoudt. Hoe heftig deze momenten ook zijn, ze bieden juist ook de kans onbewust blokkerende patronen bloot te leggen, waardoor jouw leven een nieuwe positieve wending krijgt. Maar in het moment zelf kun je dat je vaak (nog) niet zien. 

Tijdens een frisse start gesprek brengen we wat (nog) onbewust is samen naar de oppervlakte. Zo ontstaat een eerste globale analyse van jouw situatie en een mogelijke aanpak of richting.
Als Transformatie Coach kan ik jou hier vervolgens verder bij ondersteunen op fysiek, emotioneel, mentaal én spiritueel niveau. 
Ook kan ik jou toegang verschaffen tot een veelzijdig netwerk van specialisten afgestemd op jouw specifieke situatie en behoeften.

Ik geloof dat iedereen over een unieke innerlijke kracht beschikt, die eenvoudig kan worden geactiveerd door inzicht in onbewust blokkerende patronen. Dit maakt de weg vrij naar een leven vol vreugde en betekenis.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door het combineren van gedragskundige elementen met alternatieve therapievormen om denken en voelen te verbinden. Ik gebruik mijn eigen instrumenten én werk samen met een breed netwerk van specialisten om de voor jou best passende aanpak te kunnen garanderen. 

Boek een frisse start gesprek

Loop jij vast en kun je wel wat hulp gebruiken? Maak dan een afspraak voor een frisse start gesprek. Dit gesprek gaat verder dan een gebruikelijke kennismakingsafspraak, duurt 1,5 uur en vindt plaats in een prettige huiselijke sfeer in de regio ‘s-Hertogenbosch of online via Teams. Je krijgt ruimschoots de gelegenheid jouw vraagstuk voor te leggen. Samen brengen we wat (nog) onbewust is naar de oppervlakte. Zo ontstaat een eerste globale analyse van jouw situatie en een mogelijke aanpak of richting. Als Transformatie Coach kan ik jou hier vervolgens verder bij ondersteunen op fysiek, emotioneel, mentaal én spiritueel niveau.

De ervaring leert dat een frisse start gesprek al veel inzicht oplevert en grip geeft op de manier waarop jij met jouw vraagstuk om kunt gaan en de verdere ondersteuning die je daarbij kunt inzetten. Het frisse start gesprek kost € 115,- en verplicht je tot niets. Ik ben tot geheimhouding verplicht van alles dat jij mij toevertrouwd.

Scroll naar top