BlockChi Technology

Digitale transformatie gaat over hoe je een wendbare organisatie wordt waar de klant centraal staat en digitalisering de norm is.

Mens en techniek in evenwicht

Hoe zorg je voor verbinding?

Digitale transformatie gaat over hoe je een wendbare organisatie wordt waar de klant centraal staat en digitalisering de norm is. Door verbinding te leggen tussen techniek en mens ontstaat een krachtig geheel. Veel organisaties worstelen hiermee. Ze weten alles van nieuwe innovatieve technieken maar zijn niet in staat deze te vertalen naar concrete, praktische oplossingen met voldoende marktpotentie. Of ze zijn kanjers in het bedenken van een goede propositie, maar hebben weinig technische affiniteit waardoor de belofte niet wordt waargemaakt. Hoe doorbreek je deze worsteling? En hoe breng de katalyserende mogelijkheden van techniek en de daadwerkelijke behoeften van mensen met elkaar in balans?

Tijdens een inspiratie consult ontstaat een eerste globale analyse van jouw situatie en een mogelijke aanpak.
Als onderdeel van deze aanpak ben ik projectmatig inzetbaar als Digitale Transformatie Coach. In deze rol help ik jou om technologie optimaal in te zetten en zo meer doeltreffend en toekomstgericht te ondernemen.
Ook kan ik jou toegang verschaffen tot een veelzijdig netwerk van (technisch) specialisten voor meer snelheid en/of diepgang.

Mijn bijzondere interesse gaat uit naar het verbinden van internet- en blockchain technologie met gedragskundige concepten als organisational behaviour management en social marketing.

Strategische concepten die de kracht van verbinding combineren met digitalisering als katalysator zijn mijn specialiteit. Ik gebruik daarvoor mijn eigen tools én heb toegang tot een veelzijdig netwerk van (technisch) specialisten dat ik kan helpen ontsluiten én aansturen om digitale vernieuwing te brengen in jouw organisatie.

Boek een inspiratie consult

Vertegenwoordig jij een Tech startup die worstelt met de juiste productstrategie en de bijbehorende commerciële propositie? Of ben je juist wat minder technisch belegd en zoek je hulp bij het opstarten of vlot trekken van een IT-project? Maak dan een afspraak voor een inspiratie consult. Dit consult gaat verder dan een gebruikelijke kennismakingsafspraak, duurt 4 uur en vindt plaats op een door jou gekozen locatie. Je krijgt ruimschoots de gelegenheid jouw vraagstuk voor te leggen. Samen komen we tot de kern en ontstaat een eerste globale analyse van jouw situatie en een mogelijke aanpak. Als onderdeel van deze aanpak ben ik projectmatig inzetbaar als Digitale Transformatie Coach. In deze rol help ik jou om technologie optimaal in te zetten en zo meer doeltreffend en toekomstgericht te ondernemen.

De ervaring leert dat een inspiratie consult al een goed inzicht geeft in de manier waarop jij met jouw vraagstuk om kunt gaan en de verdere ondersteuning die je daarbij kunt inzetten. Een inspiratie consult kost €535,- en verplicht je tot niets. Ik ben tot geheimhouding verplicht van alles dat jij mij toevertrouwd.

Scroll naar top