Waar The Fountain Academy voor staat

De IK-samenleving begint steeds meer te piepen en te kraken. Het brengt ons geen voldoening meer. We zijn de weg kwijt en missen de verbinding. Verbinding met anderen. Verbinding met onszelf. Verbinding met de natuur en al haar pracht en praal. Er is in de Westerse wereld zoveel ogenschijnlijke rijkdom, maar toch ook zoveel ontevredenheid.

We vullen onze ‘gaten’ met zaken van buiten. Lijken te zijn vergeten dat de sleutel alleen binnenin te vinden is. Dat daar onze potentie zit. Dat wij zelf de bron zijn van alles waarnaar we verlangen.

De verbinding met onszelf herstellen

Ondertussen is in de onderstroom het tij al aan het keren. We zijn op weg naar een tijdperk waarin we onze challenges in de ogen gaan kijken, de verbinding met onszelf gaan herstellen en de kracht die daardoor vrij komt gaan inzetten om bij te dragen aan een groter geheel. De nieuwe vorm van meer vanuit autonomie en verbinding leven en samenwerken die hierdoor ontstaat, zal ongekend veel liefde, geluk, veiligheid en welzijn met zich mee gaan brengen. Een prachtige stip aan de horizon, maar er moet nog heel wat gebeuren voordat het zover is.

De missie van The Fountain Academy

The Fountain Academy wil deze kanteling van ‘IK’ naar ‘WIJ’ kracht bijzetten door als co-creatief platform de handen ineen te slaan en een inspirator en katalysator te zijn voor de bewustzijnsverschuiving die er aan ten grondslag ligt. Voor mensen, voor organisaties en voor de samenleving als geheel. Het een kan immers niet zonder het ander: alles is verbonden.

Co-creatie vanuit autonomie en verbinding

Spreekt deze missie jou aan? Wil jij vanuit jouw eigen unieke kracht een bijdrage leveren in het belang van het geheel? Verlang je naar vanuit autonomie en verbinding samenwerken met een groep gelijkgestemden? To play, learn & grow together?

Stuur mij via LinkedIn een bericht met jouw verhaal, ik ontmoet je graag!

Scroll naar top